Vaffel:
2 egg
2 dl melk
1 klype salt
1 ss sukker
1 /2 ts kardemomme
1 ts bakepulver
30 g smeltet smør
ca 2 dl mel
1 liten neve pistasjnøtter, grovhakket
1/2 granateple, kjernene
Pinnekjøtt
1 dryss ras el hanout
2 dl yoghurt (gresk eller vanlig naturell)
3 ss hakket mynte
1 skvis sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du:

Rør sammen og stek vafler. Avkjøl på rist.
Bland mynte, yoghurt, sitron, salt og pepper. 
Varm pinnekjøttet i folie i ovnen eller i panne. Krydre gjerne med ras el hanout. Det gir en god Nord-Afrikansk twist. 
Legg pinnekjøtt på vaffelen og ha myntedressing på toppen. Strø over granateplekjerner og pistasjnøtter.

Tekst og foto: Helleskitchen.org