Dette ble så godt! Chilismaken er ganske kraftig når man steker den og den ble perfekt sammen med den milde, runde dippen.
![](https://www.askgard.no/wp-content/uploads/2020/04/HellesKitchen_AskGaard_spekemat_tapas_6BCEA6BA-4679-4111-8FE4-2DD608F5E5C4-1024x683.jpg)
Dette trenger du:
20 tynne skiver Slegge eller mer
Dipp:
1/3 pose frosne selskapserter eller ferske erter
50 g fetaost
1 lite fersk hvitløksfedd
Litt flasksalt
4 ss god olivenolje
10 store mynteblader (kjøp mynte hos grønnsakshandler fremfor å bruke de som selges i potte for de er så parfymert.
Slik gjør du:
Legg skiver av Slegge på et bakebrett med bakepapir og stek på 200 grader til skivene er sprø, men ikke brent. Avkjøl på rist.
Tin ertene og ha dem over i en beholder. Tilsett de andre ingrediensene til dippen og kjør glatt med en stavmikser eller i en blender. Smak til om det trengs mer salt.
Dypp spekepølsechipsene i dippen og nyt.
Tips: Bruk evt Pablo eller Holy baloney til denne retten.
Tekst og Foto: Helleskitchen.org