Her kommer noen skikkelige smaksbomber til tapas bordet! Varmende og heftige retter som lett jekker temperatur og smaksløker et par-tre hakk opp 🙂

Tilbehør : Div spekemat og brød

Du trenger:

1 flaske Ask pizzasaus, ( mild eller sterk etter eget valg )

1 ss røkt paprikapulver

½ Nduja

1,5 dl aioli

500 g potet

2 ss olje

1 pakke Råtass Chorizo

1 neve ferske urter

Litt skivet spekemat fra Ask som passer, f.eks. jåla og slegge.

Litt brød og en grønn salat 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Del opp potetene i mindre biter og ha over litt olje og salt. Stek dem sprø og gyllen i ovnen i ca. 30 min.

Lag saus. Ha 1 flaske Ask pizzasaus i en liten gryte og kok opp. Ha i Djua og røkt paprikapulver. Server dette oppå potetene sammen med aioli og litt urter.

Stek Råtass Chorizo i små biter i en panne. Det er superdigg å dyppe brødet i væsken som oppstår!

Server med spekemat fra Ask, litt grønn salat og noe godt i glasset! 

Oppskrift og foto: Josefin Linder