Dipp på Ndjua og yoghurt med grønnsaker og dill 

Ingenting slår en god dipp. Raskt å røre sammen, med uendelige muligheter som topper de fleste måltid. Denne er helt smashing til retter av både svin og kylling. Er du i det late hjørnet er det bare å poppe en pose potetgull, så er du helt i mål.

4 pers

Du trenger:

½ pakke ASK Nduja 

2 dl tykk yoghurt 

Litt salt, pepper og olivenolje

4 stilker stangselleri

4 gulrøtter

1 agurk

1 bunt reddiker, litt blomkål eller brokkolini

1 neve friske urter, dill er godt! 

Slik gjør du:

Bland sammen Nduja og yoghurt i en skål. Topp med litt salt, pepper og en god olivenolje-

Vask grønnsakene og del de opp i staver. Server sammen med Nduja-dipp!

Tips: Denne yoghurt-dippen er super god til grillet svin og kylling. Og superdigg til enkle potetgull med salt en varm sommerdag! 

Oppskrift og bilde: Josefin Linder