Voi voi pølse med rotgrønnsaker og briekrem

En super enkel side rett eller som kvelds snacks. Det er jo de kveldene man får lyst på noe mer en et glass vann. Litt lenge siden middag og samtidig lenge til kvelden. Eller man har lyst på en enkel middag. Dette er en kjempe god rett som alle klarer.

Du trenger:

 1 stk Voi Voi fra ASK

Ca. 800 gram rotgrønnsaker som gulrot, pastinakk, søtpotet, persillerot

4 ss olivenolje

5 fedd hvitløk, grovhakket

100 gram Brie 

1,5 dl creamfraishe

Salt og pepper

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. skrell og del opp rotgrønnsakene i mindre biter. Ha de i en ildfast form og ha over hvitløk, olje og litt salt. Bland sammen og stek i ovnen i ca. 40 min.

Ha brie og creamfraishe i en bolle og kjør alt slett med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Del opp salami i skiver og server sammen med litt frisk rosmarin, varme rotgrønnsaker og briekrem.

Tips: Ha salamien oppå kjøttet siste 10 min, så blir de sprø og en litt anderledes rett! 

Mat og Foto: Josefin Linder