Terms & conditions | Ask Gård
ic_cart_empty_black_32ic_Email_outline_32ic_Phone_outline_32ic_Pin_outline_32

Terms & conditions

Levering: Alle pakker blir pakket samme dag som de bestilles. Med unntak om de produkter der det er opplyst om leverings tid i sesong. Pakkene blir sendt hver dag kl. 14.00 ordre etter dette vil sendes påløpende dag. Forventet leverings tid i Norge er mellom 2-4 virkedager. Det må beregnes noen ekstra dager i forbindelse med høytider.

Pakkene sendes med pakke i postkasse, eller pakke til hentested for pakker over 4 kg, eller hvis summen av H x B x L overskrider 90 cm.

Holdbarhet: Produktene fra ASK tåler fint oppbevaring i romtemperatur over kortere tid. Vi anbefaler generell oppbevaring i et mørkt og svalt rom. 0-15 grader.

Produktet er merket med holdbarhet på baksiden.

Mva. og frakt: Alle produkter selges inklusiv mva. Frakt kan tilkomme på enkelte produkter og vil fremkomme før bekreftelse på bestilling. Det er fri frakt over 655,- kr i Norge.

Expresslevering neste dag er kun mulig om vi mottar ordren før kl 13.00. Alle ordre som kommer inn etter kl 13.00 vil bli effektuert neste virkedag.

Betaling: Du kan betale med Klarna, Visa, Mastercard og Vipps i vår nettbutikk.

Kanselering: Hvis det skulle være feil i lager status og varen din ikke er tilgjengelig vil du kontaktes omg. Hvis vi ikke klarer få tak i deg vil vi kansellere det aktuelle produktet.

Angrerett: Det er ikke returrett på mat i Norge. Utsendte ordre kan ikke returneres. Avbestillinger må skje samme dag som varen er bestilt før kl. 12.00

(se forbrukerradet.no for utdypende info)

Varer med feil eller mangler må byttes direkte med ASK Spekehus og ikke med butikk eller andre utsalgs steder. Kontakt [email protected] hvis det er feil eller mangler på et produkt du har mottatt.

Mugg: Alle produktene til ASK er produsert i et miljø med hvit mugg, en Italiensk edel mugg. Muggen kan ha ujevn struktur og farge. Noen ganger hvit, andre ganger mer gulaktig og grønnaktig. Dette er helt normalt og ufarlig. Det er noe av grunne til den gode smaken.

Skulle muggen blomstre opp igjen på produktet, tørk av med en fuktig klut og la produktet ligge i romtemperatur til det er overflate tørt. 

Oppbevaring: Alle produktene skal oppbevares slik de ble levert frem til tidspunktet de skal spises. Da skal all plast av produktet og resirkuleres som plast.

Produktene oppbevares i kjøleskap eller andre rom med lav temperatur 0-10 grader.

Spekepølser kan med fordel få en bit matpapir rund enden slik at de holder seg bedre.

Spekemat blir ikke dårlig av og oppbevares svalt etter åpning av emballasjen. Produktet vil tørke inn og bli hardt og på et tidspunkt kan produktet harskne. 

Produktet kan fryses.

ASK SPEKEHUS AS
Org nr 925 921 793,
Musmyrveien 29,
3520 Jevnaker,
Tlf. 93058822