*Ostesmørbrød i folie med lagret ost, grønnkål og ferdig skivet Jåla

En rykende fersk toast i labben på vei ut døra til fotballtrening. Eller glohete små pakker tilberedt på bålet en kveld du hoppet over middagen, bare for å komme deg ut i det fri for litt etterlengtet luft. Poenget er at du aldri skal undervurdere eller unnskylde at det «bare» er toast til middag!

4 stk.

Du trenger:

1 pakke ferdig skivet Jåla 

8 skiver godt brød

200 g god ost

2 ss Dijon sennep

4 store blader grønnkål 

Salt og pepper

Slik gjør du: 

Fordel sennep på 4 skiver brød. Ha på ost og godt med ferdigskivet Jåla. Legg på et stort grønnkålsblad på hver skive. Avslutt med å smøre litt smør på de siste skivene og legg dem oppå. 

Ha nå toasten i aluminiumsfolie, doble lag, pass på så det er tett. Ta med pakkene på tur og stek dem på bålet, i en jernpanne eller forsiktig oppi glørne.

God tur! 

(Og er du ikke på tur steker du de lett i pannen i ca 5-10 minutter på hver side på medium+ varme uten folie, eller hiver de i ovnen på 200 grader varmluft med folien på.)

Foto og oppskrift: Josefin Linder