Vi har et fantastisk produkt i Norge som vi skal være så stolte av, og det er potetlefsen. Det er vår tortilla, dere!
Jeg stikker ut runde former med et utstikkerjern (eller peppekakeform) (restene kan du maule) og vips har du så tortillaen som kan spises slik de er eller varmet i pannen enten uten eller med litt olje. Oljen gjør dem litt sprø, og det smaker godt, synes jeg. 

På de små tacoene har jeg lagt syltet rødløk, små terninger av kålrot og skiver av Ask sin fabelaktige lammepølse, Voi-Voi.

Dette trenger du:
Potetlefser
Voi-Voi
Kålrot
rødløk
1/2 sitron
Salt og pepper

Slik gjør du:
Skjær kålrot i terninger. Kok dem møre og hell av vannet. La kålrotterningene dampe av fuktigheten før du steker dem i en panne md litt smør. Salt og pepre og tilsett litt hakket timian.
Stikk ut sirkler av potetlefsene og varm dem med eller uten olje i pannen.
Skjær rødløken i tynne skiver og press sitronsaft over. La dem stå på benken i 30 minutter.
Skjær tynne skiver av Voi-Voi og legg på tacoen. Så legger du på litt kålrot og syltet rødløk. Voila, voi-voi-taco!