Denne retten ble kanskje min favoritt (hvis man egentlig kan velge). Krabbene er på sitt beste nå og jeg omtales jo som “krabbekvinnen” og da skjønner du hvordan det henger sammen. 
Kombinasjonen krabbe og sprø coppa er bare unik og velsmakende. Alle som liker krabbe vil like denne retten.

Dette trenger du:
1 renset krabbeskjell
4 ss majones
3-4 skiver coppaskinke
sitron
pepper
dill
godt brød

Slik gjør du:

Slik gjør du:
Ha tynne skiver av coppa på et bakepapir og sett i ovnen på 180 grader og stek til coppaskivene er sprø. Knus dem i blender eller knekk dem opp med fingrene. 
Bland majones og coppasmuler. Bland inn denne deilige majonesen med krabbekjøttet. Pepre og smak til med litt sitron. Rist godt brød eller smørstek i pannen og legg en solid skje med coppa-krabbemajones på hver skive og legg dill på toppen.