Isgalt eller annen hvit fisk er ypperlig å parre med kantareller og chorizo. Det er bare nydelig, rett og slett. Så neste rett er faktisk så god og enkel som den høres ut.

Dette trenger du:

Isgaltfileter
kantareller
olivenolje til steking + litt smør 
Grønn chili, skåret i skiver
1 fedd hvitløk, skåret i tynne skiver
3-4 cm “Pablo” (chorizo), skåret i små terninger

Slik gjør du:

Rens kantarellene og stek dem på høy varme i en panne med litt olivenolje. Når soppen begynner å bli gyllen tilsetter du en liten terning smør (1 ss). Nå kan du tilsette chorizo-terninger. Stek noen minutter under omrøring på medium varme og til slutt tilsetter du chili og hvitløk. 
Salt fiskefiletene lett. Stek i pannen med litt olivenolje. legg på fat og spre kantarell-chorizofyllet over.

Tekst og foto: Helleskitchen.org